Η εταιρεία μας


Η εταιρεία μας«ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ»

Είμαστε εξειδικευμένοι κατασκευαστές συστημάτων αλουμινίου σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Είμαστε υπεύθυνοι για την κατασκευή και την τοποθέτηση των κουφωμάτων δίνοντας πενταετής εγγύηση καλής λειτουργίας. Είμαστε στο χώρο των κατασκευών 20 χρόνια και πάντα υπηρετούμε με σεβασμό τις ανάγκες των πελατών μας για κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου. Το έμπειρο προσωπικό και ο πλήρως καταρτισμένος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα άριστων και ποιοτικών αλουμινοκατασκευών και πολλών άλλων κατασκευών (σιδήρου-inox) , οι οποίες μας έχουν καταξιώσει σε όλη την πορεία μας.

Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από :

Αλουμίνια, Υαλοπετάσματα, Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης, Διαχωριστικά Γραφείων, Πτυσσόμενες Πόρτες – Παράθυρα, Καγκελα, inox, Στέγαστρα, Πατάρια, Επενδύσεις Κτιρίων, Αίθρια.

Όλες οι κατασκευές μας, συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε εισάγοντας νεωτερισμούς στα κουφώματα αλουμινίου και στις κατασκευές γενικά, κάτι το οποίο οφείλεται στην πολύχρονη ενασχόληση των στελεχών της με το αντικείμενο. Με την σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, που χαρακτηρίζει το επιτυχημένο παρελθόν της, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει την διαρκή στήριξη των πελατών της στο μέλλον, όσο μεγάλοι και υψηλοί και αν είναι οι στόχοι τους.Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας?


Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Επειδή η εταιρία Moral διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό!

Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Δημιουργούμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας!

Έξυπνες λύσεις

Προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά!

Κορυφαία ποιότητα

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το πάθος μας για τέλειο αποτέλεσμα μπορούμε να εγγυηθούμε κορυφαία ποότητα!Επικοινωνήστε μαζί μας