Ρολά Γκαραζόπορτες


Ρολά

Ρολά ασφαλείας για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ανοικτού ή κλειστού τύπου, χαλύβδινα ρολά, ρολά με προφίλ αλουμινίου, ρολά πάνελ αλουμινίου, με ή χωρίς γέμιση θερμομόνωσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Είναι ιδανικά για γκαράζ, βιομηχανίες και καταστήματα και γενικά για όλους τους χώρους που απαιτείται η ασφάλεια σε συνδυασμό με την αισθητική. Όλα τα μέρη του ρολού είναι γαλβανισμένα και βαμμένα ηλεκτροστατικά.Γκαραζόπορτες

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει μονοκόμματες ή σπαστές γκαραζόπορτες οροφής του μεγαλύτερου κατασκευαστή συστημάτων θυρών Hormann. Οι γερμανικές γκαραζόπορτες Hormann είναι ιδανικές για οικιακά γκαράζ. Ο σχεδιασμός, η ασφάλεια, η ποιότητα κατασκευής, η μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα και η μηχανική τελειότητα, δικαιώνουν απόλυτα τη θέση της ως νούμερο 1 γκαραζόπορτα παγκοσμίως.

Οι γκαραζόπορτες παράγονται σε έναν μεγάλο αριθμό από σχέδια, υλικά, πάνελ, φινιρίσματα και χρώματα. Το βασικό χαρακτηριστικό μιας γκαραζόπορτας είναι ο βαθμός ασφάλειας που παρέχει καθώς και η ποιότητα κατασκευής της. Εξίσου σημαντική είναι η αισθητική μιας γκαραζόπορτας αφού συνήθως τοποθετείται στην πρόσοψη ενός σπιτιού, δηλώνοντας έτσι το προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη.Καλέστε μας τώρα!

210 4254 170