Πετάσματα – Επενδύσεις Κτηρίων


Πετάσματα – Επενδύσεις Κτηρίων

Το etalbond είναι ένα πρωτοποριακό σύνθετο υλικό τύπου Σαντουίτς (sandwich-type) που αποτελείται από πυρήνα μή τοξικού πολυαιθυλενίου, συγκολλημμένου άρρηκτα μεταξύ δύο φύλλων αλουμινίου (όψη και υπόβαθρο). Τα φύλλα etalbond παράγονται σε διαφορετικά πάχη πυρήνα 2, 3 και 5mm και ” συνάπτονται(συγκολλούνται)” με φύλλα αλουμινίου πάχους 0.5mm, στάνταρ πλάτους φύλου 1000, 1250, 1500 και 2000mm και μήκους από 1000 ως 5000mm. Το συνολικό πάχος του etalbond είναι έτσι 3, 4 και 6mm.

Ελκυστικό και πολυδιάστατο, το etalbond είναι η οριστική λύση επένδυσης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις. Το υλικό είναι άκαμπτο, ελαφρύ, ανθεκτικό και διαθέτει καλές μονωτικές ιδιότητες, κάτι που συνεπάγεται κτίρια οικονομικά σε απαιτήσεις ενέργειας. Επιπρόσθετα, εγκαθίσταται και μορφοποιείται εύκολα σε μία ποικιλία σχημάτων (Κατεργασία etalbond).

Πλεονεκτήματα

Τα κύρια πλεονεκτήματα του etalbond, του οποίου τα μοναδικά χαρακτηριστικά εκτοπίζουν παραδοσιακά οικοδομικά υλικά, είναι:

Μεγάλη αντοχή από ένα σχετικά ελαφρύ προϊόν
Ενισχυμένη ακαμψία
Απλές τεχνικές διαμόρφωσης. Εξ’αιτίας του μικρού βάρους του ανά τετραγωνικό μέτρο και επιπλέον της ευκολίας διαμόρφωσης και εγκατάστασης, απαιτείται περιορισμένη τεχνογνωσία και χρόνος συναρμολόγησης σε σχέση με παραδοσιακές κατασκευαστικές εργασίες.
Γρήγορη εγκατάσταση. Αμεσα συνδεδεμένη, με τον μειωμένο χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου.
Ανθεκτικό σε ακραία καιρικά φαινόμενα (ψύχους και θερμοκρασίας). Εξαντλητικές δοκιμές κατά την διάρκεια της παραγωγής εγγυούνται την ικανότητα αντίστασης των υλικών που το απαρτίζουν σε ακραία καιρικά φαινόμενα.
Εξαιρετικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς απέναντι στην UV ακτινοβολία, με διατήρηση του χρώματος μετά από μακροχρόνια έκθεση σε αυτήν.
Εύκολη συντήρηση (επιφάνεια ανθεκτική σε διάφορους ρυπαντές, αλκαλικές ουσίες και αλατονέφωση). Τα panels μπορούν να καθαριστούν εύκολα με “μαλακά” απορρυπαντικά (για συγκεκριμένες οδηγίες καθαρισμου απευθυνθήτε στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης του Etalbond).
Τελική εμφάνιση Οι καμπύλες και λείες επιφάνειες με εντυπωσιακά χρώματα δημιουργούν μία νέα αισθητική σε κτίρια και κατασκευές όλων των ειδών. Ελκυστικό και ευπροσάρμοστο το etalbond είναι η ιδανική προστατευτική επικάλυψη για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις.Υαλοπετάσματα-Skylight

Τα υαλοπετάσματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε κτίρια, αλλά έχει αρχίσει η χρήση τους και σε ιδιωτικές κατοικίες, καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες (π.χ. χώροι καθιστικού με θέα, κλιμακοστάσιο, μεσαίου τύπου ανοίγματα κλπ). Προσαρμοζόμενο στις νέες τεχνικές εξελίξεις αναλαμβάνουμε την προσθήκη Shylight όπου είναι εφικτό.

Τα βασικά είδη υαλοπετασμάτων είναι:

Τα κλασσικά (standard)
Τα κυψελωτά (structural-semi structural)
Νέας τεχνολογίας (eco)

Tα γενικά χαρακτηριστικά τους είναι:

Απαιτούν μικρή συντήρηση και είναι ανθεκτικά στο χρόνο
Αποτελούνται από ελαφρά υλικά και δεν επιβαρύνουν την οικοδομή με επιπλέον βάρος
Είναι διαθέσιμα με ελάχιστη ή και μηδενική εξωτερική εμφάνιση αλουμινίου
Δημιουργούν συνεχείς ομοιόμορφες επιφάνειες υαλοπινάκων
Δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, λόγω της αντανάκλασης αυτού, πάνω στην εξωτερική γυάλινη επιφάνεια των κτιρίων
Ενισχύουν τις διαστάσεις των κτιρίων σε ύψος και πλάτος
Αρμονική συνεργασία με άλλα συστήματα αλουμινίου για εισόδους, παράθυρα κλπ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι:

Η εξαιρετική συμπεριφορά τους (μηχανική-θερμοδυναμική-ηχητική)
Επιτρέπουν τη συνεργασία με πληθώρα υλικών, όπως υαλοπίνακες, φύλλα αλουμινίου, μεταλλικές λαμαρίνες, γρανίτες και άλλα πετρώδη υλικά
Κατασκευάζονται εύκολα και σε σύντομο χρόνοΚαλέστε μας τώρα!

210 4254 170